UŞAK / MERKEZ - Bölme Öğretmen Hüseyin Cahit Ortaokulu

Nis

Bugün 23 Nisan. Bundan 104 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) açıldı. Egemenlik halka verildi. Aynı zamanda bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara bayram olarak armağan edildi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde; işgalcilere geçit vermeyen aziz şehitlerimizi, Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı’mızın milli marş olarak kabulünün 103. yıl dönümünde; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere istiklal mücadelemizin her bir kahramanını ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve minnetle anıyorum.

Şbt

Uşak Okul Sporları Satranç Turnuvasında yıldız kızlar ve yıldız genel kategorilerinde öğrencilerimiz dereceye girerek madalya ve kupa almayı hak kazandılar. Öğrencilerimizi tebrik edip başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Kas

Büyük Önder, fikir, ideal ve eserleriyle bağımsızlığımızdan tarihimize, dilimizden sanatımıza ve benliğimize kadar en gerçek fikirlerle ve en sıcak duygularla aramızda hep yaşayan, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve çağdaş Türkiye'nin mimarı olan Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 85. yıl dönümünü saygı ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Mukaddes vatanımızın birliği ve bütünlüğü uğruna verilen kurtuluş mücadelesi sonrası cumhuriyetimizin kurulduğu bu anlamlı günün yıl dönümünde, cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve kanları ile bu toprakları anlamlandıran aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anarak Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını büyük sevinç ve coşkuyla kutladık.

Ekm

NEHİR BAŞER

ŞÜKRAN NAZ ERFİDAN

SEBAHATSU MAVİ

MELİSA GÖLDELİ

ERDEM ÇOBAN

Öğrencilerimiz 2023 Bursluluk Sınavını kazanmışlardır.

Öğrencilerimizi tebrik eder; hayat boyu başarılar dileriz.

Tem

Okulumuz Öğrencilerden Mete Han ERMİŞ Eskişehir Borsa İstanbul Fen lisesini kazanmıştır. Emine Özcan öğrencimiz de Uşak Sivaslı Dursun Yalım Fen Lisesini kazanmıştır. Öğrencilerimizin başarılarından dolayı tebrik eder, Velilerimize ve Tüm Öğretmenlerimize Teşekkür ederiz.

May

Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu olsun.

Mrt

Çanakkale Zaferi’nin 108. yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde bu toprakları bize emanet eden tüm şehitlerimizi ve başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bütün kahramanlarımızı rahmetle anıyoruz.

Mrt

Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği bocce turnuvasında okulumuz 1. olmuştur.

Okulumuz Beden eğitimi Öğretmeni

Bünyamin KUŞ'u